Saturday, April 5, 2014

Tempahan sulam

Salam. Dah lama rasanya tak update blog ni. Kami masih lagi menerima tempahan sulaman. Untuk mendapatkan respond yang cepat boleh sms @ wassap ke no 013-3862606 / 019-3022605/ 019-3958784
Tempahan sulam baju kurung. Terima kasih Pn. Patimah
Tempahan nametag. Terima kasih Pn. Rovina.
Tempahan sulam tulisan pada t-shirt. Terima kasih En. Ismail.

Saturday, November 3, 2012

Salam semua,



Adakah anda memiliki mesin sulam berkomputer? Sudah pasti mesin anda telah ada 'build in pattern' tetapi corak yang sedia ada agak terhad untuk anda mencipta kreteviti anda?



Jadi, jika anda hendak mencipta corak anda sendiri, kami ada menyediakan perkhidmatan mendigitalkan corak sulaman anda kepada format yang mesin anda boleh baca.



Kami juga ada menjual perbagai design sulaman mesin. layari Mahabiz Collection dan tempahlah sekarang!!!!

Friday, July 13, 2012

Assalammulaikum dan salam sejahtera semua. Dah lama tak menulis di blog ni. Saya dah masukkan beberapa design sulam mesin kat website saya. Bolehlah layari website saya di Mahabiz.comuntuk dapatkan pelbagai pilihan design sulam yang boleh anda gunakan untuk menambah lagi koleksi produk sulaman anda. Musim perayaan yang bakal tiba nanti mesti boleh buat duit dengan produk sulaman. jom tengok.....

Tuesday, December 28, 2010

Monday, October 25, 2010

CORAK SULAMAN MESIN

Adakah anda memiliki mesin sulam berkomputer? Sudah pasti mesin anda telah ada 'build in pattern' tetapi corak yang sedia ada agak terhad untuk anda mencipta kreteviti anda?

Jadi, jika anda henda mencipta corak anda sendiri, kami ada menyediakan perkhidmatan mendigitalkan corak sulaman anda kepada format yang mesin anda boleh baca.

Contoh rekebentuk sulaman adalah seperti di bawah,




INI BILIK ALONG
RM20



HAPPY BIRTHDAY
RM15



HAPPY ANNIVERSARY
RM15




RUMAHKU SYURGAKU
RM20




HOME SWEET HOME
RM15




MOM'S CORNER
RM20



1 MALAYSIA
FREE DGN BELIAN MANA2 3 DESIGN



Cara membuat tempahan
1. Pilih corak dan email ke idah_genetik04@hotmail.com.
Anda perlu berikan maklumat berikut
-saiz design cm xc m
-Format design (.pes,.jef,.xxx dll) atau nyatakan brand dan model mesin anda
2. Saya akan berikan sebut harga.
3. Jika anda setuju, bayar separuh harga yg saya quote
4. Apabila design telah siap saya akan test sulam dengan mesin jahit saya.
5. Saya akan email gambar hasil jahitan sebenar untuk dilihat oleh anda
6. Kalau puas hati, bayar balance
7. Saya akan hantar digital design file melalui email.
8. Customer perlu upload kan ke mesin dan jahit.( Biasanya penjual mesin telah ajar anda bagaimana hendak upload new design/pattern ke mesin jahit berkomputer anda)

Monday, August 30, 2010

Sulam tuala








RM39.50 termasuk kotak hiasan...













Contoh pattern utk sulam pada towel





















Sila klik pada gambar untuk image yang lebih jelas

Wednesday, August 25, 2010

Perkhidmatan jahit sulaman untuk baju kurung, tuala hadiah dan macam2 lagi

Sulam Baju Kurung

Kami menyediakan perkhidmatan jahit sulam untuk hujung tangan dan bawah baju kurung. Corak-corak yg boleh di pilih seperti dalam gambar di bawah.

Harga seperti berikut :-
1) Jahit sulam satu warna = RM25-RM45
2) Jahit sulam lebih dari satu benang =RM50-RM70


Biku 1


Biku 2


Biku 3


Biku 4


Biku 5




Biku 6


Biku 7



Biku 8


Contoh sulam

































Sila klik pada gambar untuk image yang lebih jelas....

PROMOSI AKHIR TAHUN. TEMPAH SULAM BAJU KURUNG (1 WARNA) PADA HARGA RM15 SHJ. SAH SEHINGGA 31 DISEMBER 2010. JOM TEMPAH SEKARANG!!!