Friday, September 5, 2014

Corak Sulam Selamat Pengantin Baru

69.8mm x 175.5mm



108.9mm x 168.4mm



103.5mm x 165.0mm1



78.0mm x 165.0mm



114.9mm x 168.4mm



Saturday, April 5, 2014

Tempahan sulam

Salam. Dah lama rasanya tak update blog ni. Kami masih lagi menerima tempahan sulaman. Untuk mendapatkan respond yang cepat boleh sms @ wassap ke no 013-3862606 / 019-3022605/ 019-3958784
Tempahan sulam baju kurung. Terima kasih Pn. Patimah
Tempahan nametag. Terima kasih Pn. Rovina.
Tempahan sulam tulisan pada t-shirt. Terima kasih En. Ismail.

Tempahan sulam ditutup buat sementara waktu kerana saya cuti bersalin. Tempahan akan dibuka semula pada bulan julai. Harap Maklum

Saturday, November 3, 2012

Salam semua,



Adakah anda memiliki mesin sulam berkomputer? Sudah pasti mesin anda telah ada 'build in pattern' tetapi corak yang sedia ada agak terhad untuk anda mencipta kreteviti anda?



Jadi, jika anda hendak mencipta corak anda sendiri, kami ada menyediakan perkhidmatan mendigitalkan corak sulaman anda kepada format yang mesin anda boleh baca.



Kami juga ada menjual perbagai design sulaman mesin. layari Mahabiz Collection dan tempahlah sekarang!!!!

Friday, July 13, 2012

Assalammulaikum dan salam sejahtera semua. Dah lama tak menulis di blog ni. Saya dah masukkan beberapa design sulam mesin kat website saya. Bolehlah layari website saya di Mahabiz.comuntuk dapatkan pelbagai pilihan design sulam yang boleh anda gunakan untuk menambah lagi koleksi produk sulaman anda. Musim perayaan yang bakal tiba nanti mesti boleh buat duit dengan produk sulaman. jom tengok.....

Tuesday, December 28, 2010

Hantaran pertunangan

Ordered By:SAHLAWATI,perak
Font:RM22
Love:RM10
Towel :RM18


Tempahan sulam ditutup buat sementara waktu kerana saya cuti bersalin. Tempahan akan dibuka semula pada bulan julai. Harap Maklum

Monday, October 25, 2010

CORAK SULAMAN MESIN

Adakah anda memiliki mesin sulam berkomputer? Sudah pasti mesin anda telah ada 'build in pattern' tetapi corak yang sedia ada agak terhad untuk anda mencipta kreteviti anda?

Jadi, jika anda henda mencipta corak anda sendiri, kami ada menyediakan perkhidmatan mendigitalkan corak sulaman anda kepada format yang mesin anda boleh baca.

Contoh rekebentuk sulaman adalah seperti di bawah,




INI BILIK ALONG
RM20



HAPPY BIRTHDAY
RM15



HAPPY ANNIVERSARY
RM15




RUMAHKU SYURGAKU
RM20




HOME SWEET HOME
RM15




MOM'S CORNER
RM20



1 MALAYSIA
FREE DGN BELIAN MANA2 3 DESIGN



Cara membuat tempahan
1. Pilih corak dan email ke idah_genetik04@hotmail.com.
Anda perlu berikan maklumat berikut
-saiz design cm xc m
-Format design (.pes,.jef,.xxx dll) atau nyatakan brand dan model mesin anda
2. Saya akan berikan sebut harga.
3. Jika anda setuju, bayar separuh harga yg saya quote
4. Apabila design telah siap saya akan test sulam dengan mesin jahit saya.
5. Saya akan email gambar hasil jahitan sebenar untuk dilihat oleh anda
6. Kalau puas hati, bayar balance
7. Saya akan hantar digital design file melalui email.
8. Customer perlu upload kan ke mesin dan jahit.( Biasanya penjual mesin telah ajar anda bagaimana hendak upload new design/pattern ke mesin jahit berkomputer anda)